Događaji, Edukacija

Važni susreti: 6. Balkan SPA Summit i Forest Therapy South Eastern Europe

Spread the love

Udruženje Forest therapy South Eastern Europe predstavilo je svoje uspešne projekte na 6. Balkan SPA Summit-u održanom u hotelu Zira u Beogradu 8-10. oktobra 2023. godine. Na samitu je učestvovalo 156 učesnika iz šest zemalja.

Imali smo prilike da sretnemo kolege iz sveta i sa njima podelimo iskustva o razvoju velnesa u turizmu. Projekti koje smo predstavili su naišli na sjajan prijem i radujemo se budućoj saradnji sa kolegama.

Predstavili smo naše dosadašnje projekte, kao i program edukacije za medijatora šumskog velnesa, što je naišlo na sjajan prijem.

U zvaničnom programu smo predstavili projekat Balkan Mood Food‚ koji se zasniva na uticaju neurotransmitera iz hrane (neuronutricionizam) na wellbeing u turističkim projektima banja Balkana. Nosilac ovog projekta je Prof. dr Sci Miloš Zrnić, aktivni član FTSEE i profesor na Visokoj hotelijerskoj školi. Učesnici samita su degustirali srećne kanapee i birali najbolju kombinaciju.

Posebno važni gosti ovog skupa Prof. dr Sci Laszlo Putzcko i Prof. dr Sci Mufit Zeki Karagule pohvalili su naš novi program i njegov doprinos brendu Banje Balkana.

  • Susreti sa kolegama su nam veoma važni.

Related Posts