Predstavljamo vam članove našeg udruženja
Uzmi jednu ideju. Učini je svojim životom – misli o njoj, sanjaj je, živi tu ideju. Pusti da mozak, mišići, nervi, svaki deo svog tela bude pun te ideje i pusti sve druge ideje na miru. To je put ka uspehu. – Švami Vivikenanda
FOREST THERAPY SOUTH EASTERN EUROPE

OSNIVAČI

Gorana Isailović

Osnivač
Gorana Isailović, dermatolog, predsednica Udruženja MSPAAS i Co predsednica Šumske terapije Srbije, Certified Guide za terapiju šumama – ANFT, Forest medical specialist by INFOM. Predsednik organizacije i naučnog saveta “Simpozijuma šumske medicine SHINRIN-IOKU sa međunarodnim učešćem” Srbija.

Gordana Pešalj

Osnivač
Ekonomista za turizam, spec. strukovni kozmetičar estetičar – oblast medicinske estetike, predavač praktične nastave – veštine medicinskih vellness trendova na specijalizaciji za medicinski vellness na Visokoj zdravstvenoj školi u Beogradu.

Zorana Bekrić

Osnivač
Zorana Bekrić, predsednica Forest Therapy Srbija grupe Medicinskog SPA saveza Srbije. Sertifikovani vodič za šumsku terapiju-ANFT, sertifikovani posrednik šumske medicine – ANFT i Medicinskog udruženja SPA Srbije. Član organizacionog odbora „Simpozijuma šumske medicine SHINRIN-IOKU sa međunarodnim učešćem“ Srbije. Student psihologije na Univerzitetu u Beogradu. Član organizacionog odbora Međunarodne radionice šumske medicine i šumskog zdravstvenog turizma u Mimicama, Hrvatska (koordinator Biblioterapije sa haiku pesmama, art terapije i stvaranja mandala, pejzažne terapije). Ljubitelj prirode sa velikim praktičnim veštinama u trehabu, kanjoningu, raftingu, alpinizmu, praćenju, planinarenju, penjanju na stene, žetvi, pejzažnoj fotografiji, veštinama preživljavanja na otvorenom, modeliranju u glini.

Ljubica Presetnik

Osnivač
At elementum leo a porttitor aliquam amet scelerisque ut condimentum vestibulum parturient scelerisque. At elementum leo a porttitor aliquam amet scelerisque ut condimentum vestibulum parturient scelerisque.
FOREST THERAPY SOUTH EASTERN EUROPE

ČLANOVI UDRUŽENJA

Marina Vukin

Član
U okviru tima FTSEE specijalizovala se za vrednovanje šumskih kompleksa namenjenih zdravstvenim programima šumske medicine i šumskog wellnesa. Studirala šumarstvo i ekologiju. Bavi se naucno-istraživačkim radom iz oblasti primenjene ekologije, ekosumarstva i urbanog šumarstva. Već dve decenije posebno se bavi promovisanjem i popularizacijom zaštićenih prirodnih područja u našoj zemlji i regionu. Urednik je naucnog casopisa sa medjunarodnim znacajem ‘SUMARSTVO – FORESTRY’. Zajedno sa timom FTSEE, učestvovala na svetskim kongresima i konferencijama vezanim za očuvanje biodiverziteta, urbano šumarstvo i zdravstveni turizam u šumama posebne namene. Poreklom iz porodice šumara, ceo svoj život, voli drveće jer je ‘tako dobro pomireno sa svojom sudbinom’.

Tena Lazarević

Član

Ana Hadžić

Član
Simpozijum šumske medicine u Beogradu 2017. godine, rad kao antropolog i prevodilac. Naučni saradnik na arheološkim istraživanjima u zemlji od kojih bi izdvojila rad na srednjovekovnoj gradini u selu Erčege opština Ivanjica 2008. godine, zatim i na više lokaliteta u opštinama Arilje i Gornji Milanovac od 2010. do 2018. godine. Koordinator pri udruženju, klasteru Re Crafts od 2018. godine. Projekat S motivom na put, podržan od strane Ministarstva inostranih poslova- uprave za dijasporu i Kulturnog centra u Gornjem Milanovc

Svetlana Zdravković

Član
Doktor psihologije, specijalista medicinske psihologije, jungovski analitičar u Institutu za mentalno zdravlje.  Nacionalni je predstavnik COST akcije CA18124 – European sexual medicine network. Docent u Visokoj školi socijalnog rada i Visokoj školi za komunikacije. Član Međunarodne asocijacije za analitičku psihologiju (IAAP), Nezavisne grupe analitičkih psihologa (IGAP) u Londonu, Centro Italiano di Psicologia Analitica (CIPA) u Rimu, Saveza društava psihoterapeuta Srbije (SDPTS). Predavač je po pozivu u Jungovom Institutu (ISAP) u Cirihu, u Švajcarskoj, u Nezavisnoj grupi analitičkih psihologa (IGAP) u Londonu u Engleskoj, Italiji, Španiji itd. Organizator je edukacije Institututa za metalno zdravlje “Analitička (jungovska) psihologija i kreativnost”. Edukaciju iz jungovske psihologije i psihoterapije pohađala u Londonu i u Beogradu, a završni ispit je polagala u Cirihu.  Predsednik komisije za Kulturni krug sredom u Institutu za mentalno zdravlje.

 

Jelena Farkić

Član

Miloš Ivanović

Član

Valentina Dimitrov

Član
Studirala biologiju na BU. Završila školu za dizajn na IT Academy – Beograd, Zemun. Vodila radionicu ekošhiki i izlozbu srednjevekovne bošče u projektu “Pogodi ko dolazi na večeru”. Grafički dizajn za MSPAAS, FT Serbia i FTSEE. Canotherapy practitioner.

Cvetka Avgustin

Član
Internista, specijalista za javno zdravlje. U Zdravstvenom centru Olimia – Terme Olimia radi poslednjih 19 godina gde je razvila mnoge zdravstvene i wellness programe.

Ivana Lozjanin

Član

Slobodan Jovičić

Član